четвртак, 17.10.2019. ✝ Верски календар € Курсна листа
Последња измена 21:52

Проја

среда, 18.09.2019. у 12:43
(Фото Пиксабеј)

Потребно је:

 

• 3 јајета
• шоља кукурузног брашна
• шоља пшеничног белог брашна
• шоља јогурта
• 2/3 шоље уља
• 300 г сира
• прашак за пециво

Помешати кукурузно и пшенично брашно, измрвити сир, додати јаја, јогурт, уље и пециво, добро промешати и сипати у (подмазану или обложену папиром за печење) тепсију и пећи око 30 минута на 180 степени Целзијусових. Ко жели у тесто може додати ситно сечену и руком умекшану блитву или спанаћ. Проју служити док је топла.


Коментари3
5a099
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.

Mustafa Aga
Jedno od najvechih razocharenja kada sam doshao u Americi kada je u pitanju hrana bilo je kada sam probao njihovu proju...Oni stavljaju veliku kolichinu shechera u njoj...
Gordana
Da bi proja lepo narasla i bila zaista sočna u sve navedene sastojke obavezno treba dodati i 3 decilitra gazirane mineralne vode. Sve dobro izmešati, sipati u pouljenu tepsiju i peći u rerni na 200 stepeni Celzijusa oko pola sata dok lepo ne porumeni. Probajte i zaista ćete uživati. Prijatno!
Dragan Pik-lon
Opa bato.Prepisao sam recept.Konacno da i ja imam neku vajdu od ''Politike''...!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Почетна /
Гастрономија

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља