четвртак, 24.10.2019. ✝ Верски календар € Курсна листа
Последња измена 22:43

Пастрмка у папиру

уторак, 01.10.2019. у 13:17
(Фото М. Пршић)

Потребно је (по особи):

 

• 1 пастрмка у комаду или 2 филета
• 1 мања тиквица
• 1 паприка
• 1 шаргарепа
• пола лимуна
• гранчица мајчине душице

Поврће ољуштити и исећи на штапиће од пет до седам центиметара дужине. Пастрмку испећи на роштиљу или у тигању. На папиру за печење поређати рибу, поврће и мајчину душицу и увити као бомбону. Пећи затворено у папиру од 20 до 25 минута у зависности од величине пастрмке. Сервирати заједно с папиром и кришкама лимуна.

Рецепт и фото М. Пршић


Коментари0
4215a
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Почетна /
Гастрономија

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља