субота, 14.12.2019. ✝ Верски календар € Курсна листа
Последња измена 23:00

Млевено месо с орасима

понедељак, 02.12.2019. у 14:24
(Фото Пикснио)


Потребно је:

  • 1 главица свеже зелене салате
  • 2 главице црног лука
  • 250 г млевеног меса
  • 100 г ораха
  • со, бибер
  • суви зачин
  • сенф
  • першун

Лук ситно исећи и издинстати на мало уља док не добије златасту боју, додати месо па и њега добро издинстати, на крају додати ситно сецкане орахе, посолити, побиберити, додати суви зачин по жељи и још неколико минута пропржити. Све измешати и служити вруће уз зелену салату – на сваки лист стављати по кашику смесе, мало сенфа и сецканог першуна, па уролати и јести.


Коментари0
7bc5a
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Почетна /
Гастрономија
Гастрономија
Гастрономија
Гастрономија
Гастрономија
Гастрономија
Гастрономија

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља