понедељак, 06.04.2020. ✝ Верски календар € Курсна листа
Последња измена 16:53

Прилог од кромпира

среда, 04.03.2020. у 14:06
(Фото Пиксабеј)


Потребно је:

  • 1 кг кромпира
  • 250 г кајмака
  • мирођија, першун, пармезан

Кромпир скувати, кад се прохлади ољуштити и исећи на полутке или крупније колутове. Ређати у ватросталну посуду и преко тога ставити кајмак и посути мирођију. Кратко запећи у рерни, извадити, посути першун и пармезан. Служити топло уз печено месо.


Коментари1
0fc1f
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.

Sretan post!
250 gr kajmaka na 1 kg krompira je previše! Umjesto kajmaka staviti neku vrstu neutralnog ili aromatičnog ulja! Vrijeme je posta.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Почетна /
Гастрономија
Гастрономија
Гастрономија
Гастрономија
Гастрономија
Гастрономија

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља